Ako poslať kotúče sebe na Instagram. (Aktualizácia!)

Vytvorené 7 apríl, 2024
Pošlite kotúče sebe

Ako vášnivý používateľ Instagramu vždy hľadám nové funkcie a spôsoby, ako zlepšiť moje skúsenosti s platformou. Nedávno som objavil šikovný trik, ktorý mi umožňuje posielať si kotúče na Instagram. Táto funkcia pre mňa zmenila hru, pretože mi umožňuje ľahko ukladať a zdieľať svoje obľúbené valce. V tomto článku sa s vami podelím o to, prečo by ste si chceli posielať kotúče, ako to urobiť krok za krokom, výhody tejto funkcie, kreatívne spôsoby použitia odoslaných kotúčov, riešenie bežných problémov a ďalšie spôsoby ukladať a zdieľať kotúče na Instagrame.

Prečo by ste si chceli posielať kotúče?

Možno sa pýtate, prečo by som si chcel posielať kotúče na Instagram? Existuje niekoľko dôvodov, prečo môže byť táto funkcia neuveriteľne užitočná. Po prvé, odoslaním kotúčov sami sebe si ich môžete ľahko uložiť na neskoršie prezeranie. Algoritmus Instagramu sa neustále mení a kotúče, ktoré dnes vidíte, môžu byť zajtra pochované vo vašom informačnom kanáli. Odoslaním kotúčov sebe, zabezpečíte, že k nim budete mať ľahký prístup, kedykoľvek budete chcieť.

Po druhé, posielanie kotúčov sebe samým vám umožňuje zostaviť zbierku vášho obľúbeného obsahu. Či už sú to vtipné videá, inšpirujúce citáty alebo užitočné návody, môžete si vytvoriť prispôsobenú knižnicu kotúčov, ktorú môžete znova navštíviť, keď budete potrebovať niečo zobrať alebo inšpiráciu. To môže byť užitočné najmä pre tvorcov obsahu, ktorí chcú študovať a učiť sa z techník iných tvorcov.

Ako poslať kotúče sebe na Instagram

Teraz, keď sme pochopili výhody posielania kotúčov sami sebe, poďme sa ponoriť do podrobného sprievodcu, ako to urobiť. Proces je pomerne jednoduchý a dá sa vykonať niekoľkými kliknutiami. Tu je postup:

  1. Otvorte aplikáciu Instagram na svojom mobilnom zariadení a prejdite na kotúč, ktorý si chcete poslať.
  2. Klepnite na ikonu troch bodiek (…) umiestnenú v pravom dolnom rohu kotúča.
  3. V zobrazených možnostiach klepnite na tlačidlo „Odoslať“.
  4. Do vyhľadávacieho panela zadajte svoje vlastné používateľské meno a vyberte ho z návrhov.
  5. Klepnite na tlačidlo „Odoslať“ a voila! Kotúč bude odoslaný do vašich vlastných priamych správ.

Môžete si poslať kotúče na Instagram?

Absolútne! Instagram vám umožňuje posielať kotúče sebe, ako by ste ich posielali akémukoľvek inému používateľovi platformy. Táto funkcia nie je obmedzená ani na váš vlastný obsah. Môžete posielať kotúče vytvorené inými používateľmi, pokiaľ sú ich účty verejné. To otvára svet možností na ukladanie a zdieľanie obsahu, ktorý s vami rezonuje.

Výhody posielania kotúčov sebe

Posielanie kotúčov sebe na Instagram ponúka niekoľko výhod. Po prvé, umožňuje vám vytvoriť osobnú zbierku vášho obľúbeného obsahu. Či už ide o zábavné videá, informatívne návody alebo úžasné vizuálne prvky, môžete si vytvoriť knižnicu, ktorá bude odrážať vaše záujmy a preferencie.

Po druhé, posielanie kotúčov sebe samým zaisťuje, že budete mať ľahký prístup k obsahu, ktorý sa vám páči, aj keď sa zahrabe do vášho informačného kanála alebo zmizne zo stránky prieskumu. Je to užitočné najmä pre tvorcov obsahu, ktorí chcú študovať a učiť sa z techník iných tvorcov. Uložením kotúčov pre seba sa k nim môžete vrátiť, kedykoľvek budete potrebovať inšpiráciu alebo budete chcieť analyzovať konkrétne aspekty obsahu.

Nakoniec, odoslanie kotúčov sebe vám umožní jednoducho ich zdieľať s ostatnými. Možno ste narazili na kotúč, ktorý by sa podľa vás vášmu priateľovi páčil, alebo chcete svoj obľúbený obsah predviesť v prezentácii alebo v blogovom príspevku. Tým, že si kotúče necháte posielať do vlastných priamych správ, môžete ich jednoducho preposlať ostatným alebo si ich stiahnuť na použitie offline.

Kreatívne spôsoby použitia odoslaných kotúčov

Teraz, keď už viete, ako si posielať kotúče a aké výhody to ponúka, poďme preskúmať niekoľko kreatívnych spôsobov použitia tejto funkcie:

  1. Vytvorte si osobnú nástenku nálady: Ak ste umelec alebo dizajnér, môžete použiť odoslané kotúče na zostavenie nástenky pre váš ďalší projekt. Uložte si kotúče, ktoré vás inšpirujú, či už ide o farebné palety, vzory alebo umelecké techniky.
  2. Zdieľajte obsah so svojím tímom: Ak pracujete na spoločnom projekte, posielanie kotúčov sebe samému môže byť skvelý spôsob, ako zdieľať obsah so svojím tímom. Kotúče môžete jednoducho preposlať svojim kolegom a zabezpečiť, aby boli všetci na rovnakej stránke.
  3. Naplánujte si obsahovú stratégiu: Ako tvorca obsahu je dôležité držať krok s najnovšími trendmi a technikami. Odoslaním kotúčov sami sebe si môžete vytvoriť knižnicu inšpirácií, ktorá vám pomôže naplánovať si obsahovú stratégiu a udržať si náskok.
  4. Vytvorte upravený informačný kanál: Ak chcete vytvoriť súdržný a vizuálne príťažlivý informačný kanál Instagramu, posielanie kotúčov sebe samému môže byť skvelým spôsobom, ako vybrať obsah, ktorý je v súlade s vašou estetikou. Môžete študovať kotúče a analyzovať, čo ich robí vizuálne príťažlivými, a potom použiť tieto princípy na svoj vlastný obsah.
Pošlite kotúče sebe 2

Riešenie bežných problémov pri odosielaní kotúčov sebe

Zatiaľ čo posielanie kotúčov sebe na Instagram je vo všeobecnosti bezproblémový proces, môžu sa vyskytnúť niektoré bežné problémy, s ktorými sa môžete stretnúť. Tu je niekoľko tipov na riešenie problémov, ktoré vám ich pomôžu prekonať:

  1. Pomalé internetové pripojenie: Ak máte pomalé internetové pripojenie, odoslanie cievky môže trvať dlhšie. Uistite sa, že ste pripojení k stabilnej sieti Wi-Fi, alebo skúste cievku odoslať, keď budete mať lepšie pripojenie.
  2. Aktualizácie aplikácií: Instagram často vydáva aktualizácie na zlepšenie výkonu aplikácie a opravu chýb. Ak máte problémy s odosielaním kotúčov sebe, uistite sa, že máte na svojom zariadení nainštalovanú najnovšiu verziu aplikácie.
  3. Nastavenia účtu: Uistite sa, že vám nastavenia účtu umožňujú prijímať od vás priame správy. Prejdite do nastavení účtu a skontrolujte možnosti ochrany osobných údajov, aby ste sa uistili, že môžete odosielať a prijímať správy zo svojho vlastného účtu.

Ďalšie spôsoby ukladania a zdieľania kotúčov na Instagrame

Zatiaľ čo odosielanie kotúčov sebe je pohodlným spôsobom ukladania a zdieľania obsahu, existujú aj iné spôsoby, ktoré môžete preskúmať. Tu je niekoľko alternatív:

  1. Ukladanie do zbierok: Instagram vám umožňuje ukladať kotúče do zbierok, čo sú v podstate priečinky, v ktorých môžete kategorizovať a organizovať uložený obsah. Jednoducho klepnite na ikonu záložky pod kotúčom a vyberte zbierku, do ktorej ju chcete uložiť.
  2. Zdieľajte svoj príbeh: Ak chcete zdieľať kotúč so svojimi sledovateľmi, môžete to urobiť tak, že ho uverejníte vo svojom príbehu na Instagrame. Klepnite na ikonu papierového lietadla pod kotúčom a vyberte možnosť „Pridať príspevok do svojho príbehu“.
  3. Stiahnite si kotúč: Ak chcete mať lokálnu kópiu kotúča vo svojom zariadení, môžete si ju stiahnuť. Existujú rôzne aplikácie a webové stránky tretích strán, ktoré vám umožňujú sťahovať videá z Instagramu. Pri používaní aplikácií tretích strán však buďte opatrní a uistite sa, že sú dôveryhodné a bezpečné.

Záver

Posielanie kotúčov sebe na Instagram je výkonná funkcia, ktorá vám umožňuje jednoducho ukladať a zdieľať svoj obľúbený obsah. Či už chcete vytvoriť knižnicu inšpirácie, zdieľať obsah so svojím tímom alebo naplánovať obsahovú stratégiu, táto funkcia vám pomôže. S podrobným sprievodcom a tipmi na riešenie problémov, ktoré sú uvedené v tomto článku, si rýchlo odošlete kotúče ako profesionál. Takže pokračujte, vyskúšajte to a odomknite plný potenciál funkcie kotúča Instagramu. Príjemné zdieľanie!

Áno, môžete si poslať kotúč na Instagram pomocou nasledujúcich krokov:

  1. Otvorte aplikáciu Instagram a prejdite do svojho profilu.
  2. Nájdite kotúč, ktorý si chcete poslať.
  3. Klepnutím na cievku ju otvoríte.
  4. Pod kotúčom klepnite na ikonu papierového lietadla (tlačidlo zdieľania).
  5. V sekcii „Odoslať“ vyberte „Zdieľať svoj príbeh“.
  6. Klepnite na „Odoslať“ a cievka sa odošle do vášho vlastného príbehu.
  7. Keď je vo vašom príbehu, môžete si ho kedykoľvek pozrieť neskôr.

Od najnovšej aktualizácie Instagram nemá priamu funkciu na ukladanie kotúčov do priečinka fotoaparátu vášho telefónu. Na zachytenie kotúča a jeho uloženie do telefónu však môžete použiť aplikácie tretích strán alebo funkcie nahrávania obrazovky na vašom zariadení.

V súčasnosti Instagram nemá funkciu, ktorá by vám umožnila poslať kotúč súčasne niekomu inému a sebe. Ak si chcete kotúč uložiť pre seba, môžete ho poslať do vlastného príbehu a potom ho zdieľať s ostatnými zo svojho príbehu.