Ako sťahovať instagramové kotúče

Vytvorené 29 marec, 2024
Stiahnite si kotúče

Instagram Reels je populárna funkcia, ktorá používateľom umožňuje vytvárať a zdieľať krátke videá so svojimi sledovateľmi. Vďaka širokej škále kreatívnych nástrojov a možností úprav sa Reels stal obľúbeným medzi tvorcami obsahu a influencermi. Čo ak však narazíte na cievku, ktorú absolútne milujete a chcete si ju odložiť na neskôr? V tomto článku vás prevediem procesom sťahovania kotúčov Instagramu do vášho mobilného zariadenia a poskytnem tipy na sťahovanie videí vo vysokej kvalite. Okrem toho vám vysvetlím, ako sťahovať kotúče na stolný počítač alebo prenosný počítač, a dokonca poskytnem podrobného sprievodcu sťahovaním kotúčov z Facebooku. Takže, začnime!

Prečo by ste si mali stiahnuť instagramové kotúče

Existuje niekoľko dôvodov, prečo by ste si mohli chcieť stiahnuť instagramové kotúče. Po prvé, stiahnutie filmu vám umožní sledovať ho offline, čo je užitočné najmä vtedy, keď máte obmedzený prístup na internet alebo ste na cestách. Po druhé, sťahovanie Reels vám umožňuje uložiť svoj obľúbený obsah a vrátiť sa k nemu neskôr. Či už je to vtipná scénka, užitočný tutoriál alebo inšpiratívna tanečná rutina, možnosť stiahnuť si cievky zaisťuje, že už nikdy nezmeškáte obsah, ktorý máte radi. Nakoniec, sťahovanie Reels vám dáva možnosť zdieľať ich na iných platformách alebo s priateľmi, ktorí nemusia mať účet na Instagrame. Teraz, keď ste pochopili výhody sťahovania instagramových kotúčov, poďme sa ponoriť do krokov, ako to urobiť.

Kroky na stiahnutie instagramových kotúčov do vášho mobilného zariadenia

Stiahnutie kotúčov Instagramu do mobilného zariadenia je jednoduchý proces. Tu je podrobný návod, ktorý vám pomôže:

  1. Otvorte aplikáciu Instagram na svojom mobilnom zariadení a nájdite cievku, ktorú chcete stiahnuť.
  2. Klepnutím na cievku ju otvoríte na celej obrazovke.
  3. V pravom dolnom rohu obrazovky nájdete tri bodky. Klepnutím na bodky zobrazíte ponuku možností.
  4. Z ponuky vyberte "Uložiť" a stiahnite si cievku do svojho zariadenia.
  5. Po uložení cievky ju nájdete v galérii svojho zariadenia alebo v priečinku fotoaparátu.

Podľa týchto jednoduchých krokov si môžete jednoducho stiahnuť instagramové kotúče a mať ich k dispozícii na offline prezeranie alebo zdieľanie s ostatnými.

Ako sťahovať kotúče Instagramu pomocou aplikácií tretích strán

Ak hľadáte ďalšie funkcie alebo väčšiu kontrolu nad procesom sťahovania, môžete zvážiť použitie aplikácií tretích strán na stiahnutie Instagram Reels. Tieto aplikácie ponúkajú rôzne funkcie a umožňujú vám ukladať kotúče priamo do vášho zariadenia. Tu je niekoľko populárnych aplikácií tretích strán na sťahovanie Instagram Reels:

  • InSaver: InSaver je užívateľsky prívetivá aplikácia, ktorá vám umožňuje sťahovať instagramové kotúče len niekoľkými klepnutiami. Jednoducho skopírujte odkaz na cievku, ktorú chcete stiahnuť, otvorte InSaver a vložte odkaz. Aplikácia potom načíta cievku a poskytne možnosti na jej uloženie do vášho zariadenia.
  • Reels Downloader: Reels Downloader je ďalšia spoľahlivá aplikácia, ktorá vám umožní bez námahy sťahovať Instagram Reels. Podobne ako v prípade InSaver musíte skopírovať odkaz na cievku, otvoriť nástroj na stiahnutie cievok a prilepiť odkaz. Aplikácia analyzuje odkaz a dá vám možnosť uložiť cievku.

Toto je len niekoľko príkladov aplikácií tretích strán dostupných na stiahnutie Instagram Reels. Je však dôležité poznamenať, že používanie aplikácií tretích strán prináša potenciálne riziká, ako sú obavy o súkromie alebo malvér. Preto sa odporúča vykonať dôkladný prieskum a vybrať si renomovanú aplikáciu z dôveryhodného zdroja.

Tipy na sťahovanie kvalitných instagramových kotúčov

Pri sťahovaní kotúčov Instagramu chcete zabezpečiť, aby si video zachovalo svoju kvalitu a čistotu. Tu je niekoľko užitočných tipov, ktoré vám pomôžu stiahnuť si kotúče vysokej kvality:

  • Sťahovanie zo stabilného internetového pripojenia: Aby ste predišli prerušeniam alebo strate kvality videa, pred stiahnutím kotúčov sa uistite, že máte stabilné internetové pripojenie.
  • Vyberte si správny formát: Niektoré aplikácie tretích strán vám umožňujú vybrať si formát, v ktorom chcete stiahnuť kotúč. Vyberte formát, ktorý podporuje vysokú kvalitu videa, napríklad MP4 alebo AVI.
  • Vyberte najvyššie dostupné rozlíšenie: Pri sťahovaní kotúčov zvoľte najvyššie dostupné rozlíšenie, aby ste si zaistili najlepší vizuálny zážitok. Vyššie rozlíšenia môžu zaberať viac úložného priestoru, preto pred výberom rozlíšenia zvážte kapacitu svojho zariadenia.

Dodržiavaním týchto tipov môžete zlepšiť svoje sťahovanie a užívať si vysokokvalitné kotúče Instagramu, kedykoľvek budete chcieť.

Stiahnutie kotúčov Instagramu na pracovnej ploche alebo notebooku

Ak uprednostňujete prehliadanie Instagramu na pracovnej ploche alebo notebooku a chcete si odtiaľ stiahnuť kotúče, môžete využiť niekoľko riešení. Tu je postup, ako si môžete stiahnuť kotúče Instagramu do počítača alebo notebooku:

  • Metóda kontroly prvku: Kliknite pravým tlačidlom myši na video Reel a vyberte možnosť „Skontrolovať“ alebo „Skontrolovať prvok“. Tým sa otvorí panel nástrojov pre vývojárov. Vyhľadajte v kóde odkaz na video a skopírujte ho. Prilepte odkaz na novú kartu a prehrá sa video Reel. Kliknite pravým tlačidlom myši na video a vyberte možnosť „Uložiť video ako“ a stiahnite si ho.
  • Nahrávanie obrazovky: Ďalšou možnosťou je použiť softvér na nahrávanie obrazovky alebo rozšírenia prehliadača na zachytenie videa Reel počas jeho prehrávania na vašom počítači alebo notebooku. Po nahraní videa ho môžete uložiť na požadované miesto.

Aj keď tieto metódy môžu vyžadovať trochu viac technických znalostí alebo ďalší softvér, poskytujú spôsob, ako stiahnuť kotúče Instagramu na stolné alebo prenosné zariadenia.

Stiahnite si kotúče 2

Prevzatie kotúčov z Facebooku – sprievodca krok za krokom

Facebook Reels, tiež známy ako „Facebook Shorts“, je funkcia, ktorá používateľom umožňuje vytvárať a zdieľať krátke videá na platforme Facebook. Ak máte záujem o stiahnutie kotúčov z Facebooku, postupujte takto:

  1. Otvorte aplikáciu Facebook na svojom mobilnom zariadení a prejdite na cievku, ktorú chcete stiahnuť.
  2. Klepnutím na cievku ju otvoríte na celej obrazovke.
  3. Vyhľadajte tri bodky v pravom dolnom rohu obrazovky a klepnutím na ne zobrazíte možnosti.
  4. Z možností vyberte "Uložiť" a stiahnite si Facebook Reel do svojho zariadenia.
  5. Po uložení cievky ju nájdete v galérii svojho zariadenia alebo v priečinku fotoaparátu.

Sťahovanie Facebook Reels prebieha podobným procesom ako Instagram Reels, vďaka čomu je ľahké ukladať a vychutnávať si svoje obľúbené videá na platforme Facebook.

Riešenie bežných problémov pri sťahovaní instagramových kotúčov

Aj keď je sťahovanie Instagram Reels vo všeobecnosti bezproblémový proces, občas sa môžete stretnúť s problémami. Tu sú niektoré bežné problémy a ich riešenia:

1. Nemožno stiahnuť cievku: Ak nemôžete stiahnuť konkrétnu cievku, môže to byť spôsobené nastaveniami súkromia používateľa. Niektorí používatelia sa rozhodnú obmedziť sťahovanie svojich kotúčov, aby si udržali kontrolu nad svojim obsahom.

2. Nízka kvalita videa: Ak má stiahnutá cievka nízku kvalitu videa, môže to byť spôsobené slabým internetovým pripojením alebo kvalitou pôvodného videa. Skúste si Reel stiahnuť znova so silnejším internetovým pripojením alebo hľadajte kvalitnejšiu verziu.

3. Kompatibilita aplikácií: Uistite sa, že používate najnovšiu verziu aplikácie Instagram alebo aplikáciu tretej strany, ktorú používate na sťahovanie kotúčov Instagramu. Zastarané aplikácie môžu viesť k problémom s kompatibilitou a brániť procesu sťahovania.

Ak budete mať naďalej problémy so sťahovaním instagramových kotúčov, zvážte oslovenie tímu podpory Instagramu alebo vývojára aplikácie o ďalšiu pomoc.

Právne aspekty sťahovania instagramových kotúčov

Je dôležité zaoberať sa právnymi úvahami, pokiaľ ide o sťahovanie Instagramových kotúčov. Hoci je sťahovanie Reels pre osobné použitie vo všeobecnosti prijateľné, je dôležité rešpektovať práva duševného vlastníctva pôvodných tvorcov. Vyhnite sa používaniu stiahnutých kotúčov na komerčné účely alebo ich nárokovaniu ako vlastných. Ak sa rozhodnete zdieľať stiahnutú cievku na iných platformách, vždy pripíšte pôvodnému tvorcovi. Pamätajte, že na podporu kreatívnej komunity na Instagrame je nevyhnutné rešpektovať zákony o autorských právach a udeľovať uznanie.

Záver a záverečné myšlienky

Stiahnutie instagramových kotúčov môže byť pohodlný spôsob, ako uložiť a vychutnať si svoj obľúbený obsah offline. Či už sa rozhodnete stiahnuť si kotúče do svojho mobilného zariadenia pomocou aplikácie Instagram alebo preskúmať ďalšie funkcie v aplikáciách tretích strán, proces je jednoduchý a dostupný. Nezabudnite uprednostniť sťahovanie vysokej kvality a dodržujte právne hľadiská, aby ste zaistili pozitívny a etický zážitok. Podľa krokov a tipov uvedených v tomto článku si môžete s istotou stiahnuť kotúče Instagramu a zvýšiť spotrebu obsahu na platforme.


Ak chcete stiahnuť kotúče Instagramu priamo bez aplikácií tretích strán alebo nahrávania obrazovky:

  • Otvorte aplikáciu Instagram a prejdite na kartu Reels.
  • Nájdite kotúč, ktorý chcete stiahnuť, a prehrajte ho v režime celej obrazovky.
  • Klepnutím na tri bodky v pravom dolnom rohu obrazovky a výberom možnosti „Uložiť do priečinka fotoaparátu“ uložte video do svojej galérie.

Áno, kotúče Instagramu si môžete stiahnuť z profilov iných používateľov nasledujúcim spôsobom:

  • Otvorte cievku Instagramu, ktorú chcete uložiť, a klepnite na ikonu „Odoslať“.
  • Kliknite na „Pridať kotúč do vášho príbehu“.
  • Stiahnutím a priblížením ukážky uložíte video v režime celej obrazovky.
  • Potom stlačte tri bodky v pravom hornom rohu a výberom možnosti „Uložiť“ uložte kotúč do svojho fotoaparátu.

Ak chcete stiahnuť kotúče Instagramu na počítači alebo z verejného účtu niekoho iného:

  • Pomocou nástrojov tretích strán, ako je napríklad 4K Stogram, zálohujte všetky svoje kotúče naraz a stiahnite si kotúče Instagramu z verejného účtu.
  • Spustite 4K Stogram, prihláste sa do svojho instagramového účtu v aplikácii, zadajte názov instagramového účtu, z ktorého chcete stiahnuť kotúče a vyberte príslušné možnosti sťahovania kotúčov.
  • Kliknite na tlačidlo „Stiahnuť“ a vychutnajte si stiahnuté kotúče.