Väčšina sledovaných účtov tiktok

Vytvorené 30 marec, 2024
Používatelia Tiktok

TikTok, gigant v oblasti sociálnych médií na zdieľanie videa, naďalej dominuje v digitálnom prostredí a môže sa pochváliť viac ako miliardou aktívnych používateľov na celom svete. Meteorický vzostup tejto platformy k sláve možno pripísať jej jedinečnej zmesi obsahu vytváraného používateľmi, vírusových trendov a vysoko personalizovaného algoritmu, ktorý priťahuje používateľov na celé hodiny. V tomto článku sa ponoríme do najsledovanejších účtov TikTok z roku 2024, odhaľujeme tajomstvá ich úspechu a skúmame rozsah obsahu, ktorý týchto tvorcov katapultoval na svetovú hviezdu.

1. Khabane Lame (@khaby.lame)

Na čele nášho zoznamu s ohromujúcim počtom sledovateľov presahujúcim 161 miliónov je Khabane Lame. Tento tvorca pochádzajúci zo Senegalu z Talianska, ktorý je všeobecne známy vďaka svojej rukoväti TikTok, @khaby.lame, sa preslávil svojimi bezslovnými, no vtipne účinnými stiahnutiami príliš komplikovaných „life-hack“ videí. Kulhavý závratný vzostup na prvé miesto TikToku bol vyvolaný jeho nenáročnou príťažlivosťou pre každého a jeho talentom posmievať sa zo životných absurdít s mŕtvolným výrazom.

2. Charli D'Amelio (@charlidamelio)

Tesne za Chromým je predchádzajúci držiteľ titulu Charli D'Amelio s viac ako 152 miliónmi sledovateľov. D'Ameliova tanečná zdatnosť, ktorá je známa ako kráľovná TikToku, spolu s jej nákazlivou osobnosťou z nej urobili meno medzi používateľmi platformy. Napriek tomu, že D'Amelio stratila svoje prvé miesto v prospech Lame, je aj naďalej jednou z najvplyvnejších osobností platformy, ktorá má na svojom obsahu miliardy zobrazení a páči sa mi.

3. Bella Poarch (@bellapoarch)

Tretia na našom zozname je Bella Poarch, filipínsko-americká senzácia TikTok, ktorá prilákala obrovské množstvo sledovateľov viac ako 93,8 milióna sledovateľov. Poarch sa raketovo preslávila vďaka svojim hypnotickým videám so synchronizáciou pier, ktoré krútia hlavou, a do jedného roka od vstupu na platformu si vyslúžili titul „najobľúbenejšieho“ videa TikTok.

4. MrBeast (@mrbeast)

Jimmy 'MrBeast' Donaldson, známy svojimi veľkolepými filantropickými gestami a neuveriteľnými výzvami, úspešne preniesol svoju slávu na YouTube na platformu TikTok. S viac ako 93,4 miliónmi sledovateľov je MrBeast jedným z najrýchlejšie rastúcich účtov platformy, ktorý ponúka malé verzie svojich výziev na YouTube a podieľa sa na virálnych trendoch.

5. Addison Rae (@addisonraee)

Addison Rae, známa najmä svojimi tanečnými choreografiami, sa drží na piatom mieste s viac ako 88,6 miliónmi sledovateľov. Jej popularita na TikTok sa rozšírila na ďalšie platformy, čo viedlo k spolupráci s významnými značkami a vystúpeniam v populárnych televíznych reláciách.

Tiktok rastie

6. Zach King (@zachking)

Zach King, internetová osobnosť a iluzionista, upútal pozornosť viac ako 81,1 milióna sledovateľov na TikTok. Kingov obsah, známy svojimi „magickými révami“, je spojením mágie, ilúzie a šikovných techník úprav, vďaka čomu je jedným z najunikátnejších tvorcov platformy.

7. Kimberly Loaiza (@kimberly.loaiza)

Mexická speváčka a vlogerka Kimberly Loaiza je na siedmom mieste s viac ako 80,9 miliónmi sledovateľov. Loaiza, známa svojimi energickými videami a príbuzným obsahom, sa stala obľúbenou postavou medzi španielsky hovoriacou komunitou TikTok.

8. TikTok (@tiktok)

Je iróniou, že oficiálny účet TikTok sa nachádza na ôsmom mieste s viac ako 79 miliónmi sledovateľov. Účet je známy tým, že predstavuje tvorcov, zdieľa aktualizácie platforiem a propaguje trendy hashtagy a výzvy.

9. Burak Özdemir (@cznburak)

Burak Özdemir (@cznburak)
Burak Özdemir, na TikToku známy ako Cznburak, je turecký šéfkuchár, ktorý nazbieral viac ako 74,7 milióna sledovateľov. Özdemirove kulinárske výtvory a jeho nákazlivý úsmev z neho urobili globálnu internetovú senzáciu.

10. Dwayne „The Rock“ Johnson (@therock)
Top 10 uzatvára hollywoodska superstar Dwayne „The Rock“ Johnson s viac ako 74,2 miliónmi sledovateľov. Johnsonov obsah TikTok zahŕňa cvičebné rutiny, videá zo zákulisia a jeho typickú značku motivačného obsahu.

Čestné uznania
Medzi pozoruhodné zmienky mimo top 10 patrí Dixie D'Amelio (@dixiedamelio) s 56,4 miliónmi sledovateľov, Jason Derulo (@jasonderulo) s 58 miliónmi sledovateľov a Selena Gomez (@selenagomez) s 58,9 miliónmi sledovateľov.

Záver

Ako sa TikTok neustále vyvíja a rozširuje svoj globálny dosah, zoznam najsledovanejších účtov platformy sa neustále mení. Od tanečníkov a komikov až po šéfkuchárov a hollywoodske superhviezdy, TikTok je aj naďalej odrazovým mostíkom pre rôznorodý a kreatívny obsah, ktorý priťahuje milióny sledovateľov z celého sveta.

Či už ste značka, ktorá hľadá partnerstvo s influencermi, alebo používateľ, ktorý sa snaží sledovať najnovšie trendy, sledovanie najsledovanejších účtov TikTok môže ponúknuť cenné informácie o typoch obsahu, ktorý rezonuje u publika na celom svete.

Podľa najnovších údajov má titul Charli D'Amelio s miliónmi sledovateľov, ktorá je známa svojimi pútavými tanečnými videami a videami so synchronizáciou pier, ktoré rezonujú u širokého publika.

Obsah sa značne líši, ale často zahŕňa tanečné výzvy, komediálne scénky, synchronizáciu pier s populárnymi skladbami, návody pre domácich majstrov a vlogy o životnom štýle. Každý tvorca prináša na platformu svoj jedinečný štýl.

Kľúčové sú konzistentnosť, autentickosť a angažovanosť. Vytvárajte obsah, ktorý rezonuje s vaším publikom, zapájajte sa do obsahu iných používateľov, spolupracujte s influencermi, používajte trendy hashtagy a optimalizujte svoj profil pre maximálnu viditeľnosť. Vyžaduje si to čas a odhodlanie, ale so správnym prístupom môžete neustále rozširovať svoju sledovanosť.